On sentään jotain valmiita käsitöitäkin saatu aikaiseksi. Ystävän polttareihin tein hänelle vaatteet trikoosta, johon tuli teeman mukaiset painatukset. Olinkin ihan unohtanut kuinka kiva on ommella helposta kankaasta jotain aikuisten vaatteita! Painatukset oli myös todella helpot tehdä kun teki ne kontaktimuovista tehdyistä sabluunoista ja yhdellä värillä. Seuraavaksi siirrytään sitten hiukan haastavampiin painokokeiluihin ja useampiin väreihin.

Olin jo pitkään ajatellut tekeväni laukun Ottobren nettisivujen ilmaisen kaavan mukaan ja nyt iski inspiraatio. Hennesiltä tilaamani värikäs kangas sopi loistavasti laukkuun ja pääsin hiukan harjoittelemaan kankaanpainantaa tässäkin.

Yläosan musta kangas on vanhoista housuistani. Laukusta tulee lahja eräälle ystävälleni ja painatukseen tuli lahjan saajan nimikirjaimet sekä kruunut. Kiinnisilitettäviä strassikoristeita oli pakko kokeilla tähän, vähän pitää olla blingblingiä =)

Muokkasin hiukan Ottobren kaavaa, nimittäin suurensin laukkua ja laitoin siihen vetoketjun. Luulen että lisätila tulee laukun saajan tuntien tarpeeseen.

Vuoren tein kaapista löytyneestä vihreästä palakankaasta. Tämä oli niin kiva työ että taidan tehdä lisääkin laukkuja kun on aikaa. Ihanan värisistä puuvillakankaista tulee ideoita vaikka kuinka.