Taskumekko Nanson kankaasta valmistui ja itse asiassa onnistui melko hyvin. Mekko toteutettiin SK:n ohjeella ja on periaatteessa samanlainen kuin aikaisemmin tekemäni lapsen taskumekko. Tein kaavaan ainoastaan pari pientä muokkausta. Lyhensin helman tunikamittaiseksi ja laitoin myös etusaumaan kuminauharypytyksen. Kiva käyttövaate

Mummolassa toteutettava ikuisuusprojekti eli minikokoinen antiikkikauppa sai ensimmäiset lattialankkunsa tänään. Lisäksi ostin muutamia antiikkiliikkeen myyntiartikkeleita. Tein myös pöydän ja taulun kehykset. Hauskaa pientä näpertämistä.

Lattiamateriaali on Tiimarin bambu(tms.)tabletti, jonka olen purkanut ja leikannut kulmaleikkureilla. Hirvittävä homma mutta hauskannäköinen lopputulos. Pöytä on tehty balsasta eli ohuesta vanerista sekä puurimoista. Muut esineet ostettu. Seuraava projekti on laittaa huoneeseen tapetit.

Loppuun vielä moikkaus ulos lähtevältä 5,5 kuukautiselta pikkuneidiltä. Voi kunpa talvi loppuisi pian... (Lakki ja kaulahuivi eivät ole itse tehdyt vaikka mielelläni ottaisin kunnian itselleni.)