Sain vihdoin itselleni ja käsityöharrastukselleni kokonaisen huoneen käyttöön. Miehen tietokone siirrettiin siihen missä ompelukoneeni ennen oli ja sain ison pöydän jolle mahtuvat vierekkäin ompelukone ja saumuri. Huikeaa!
Saumuria olikin yllättävän helppo käyttää, samoin kuin ompelukoneen kaksoisneulaa jonka otin ensimmäistä kertaa käyttöön. Sain juuri tehtyä pari ompelutyötä valmiiksi ennenkuin neula otti ja vääntyi. Minun tuuriani. Pitää varmaan löytää jokin nettikauppa josta saa tilattua kaksoisneulan mahdollisimman edullisesti.


Potkuhousuista puuttuu vielä nepparit mutta eipä asialla ole niin kiire, neiti kun on vielä aivan liian pieni noihin vermeisiin. Potkarien kaavat Käsityölehdestä ja retrohaalarien Ottobrestä.

Meillä juhlittiin viikko sitten ristiäisiä. Äiti teki kalasopan ja minä makeat tarjoamiset. Kokeilin kakkuun ensimmäistä kertaa suklaakoristeita. Eipä niistä nyt niin häävejä tullut mutta maku oli edelleen hyvä =) Pitäisi varmaan tän blogin nimi olla yrityksiä ja erehdyksiä, kun kaikki tekeleet tuntuu olevan hiukan jotenkin vinksallaan.

Suklaaperhoset oli yllättävän helppo tehdä, hiukan erilainen ja hauska koriste. Voin suositella!