Kesän tullen ei ole ollut minkäänlaista mielenkiintoa istua koneen ääreen kirjoittamaan yhtään mitään, joten blogikin on saanut jäädä. Pikkuhiljaa alkaa vaan tulemaan sellainen ongelma etten kohta enää muista mitä kaikkea on tullut tehtyä jollen pikaisesti laita niitä johonkin muistiin. Tässä siis pikakelauksella viime aikaiset työt lapselle. Itsellekin on tullut tehtyä kaikennäköistä, pitäisi vaan saada valokuvia aikaiseksi...

Huppari syntyi samalla kaavalla josta on tullut jo kaksi aikaisemmin lähjaksi mennyttä hupparia. Tähän tuli perhosprintti ja nimi selkään. Vuori on Myllymuksujen etanabambutrikoota.

(huomaatteko miten innoissaan valokuvamalli on tehtävästään ?)

Vaippoja tuli yhdessä vaiheessa tehtailtua todella paljon ja ne onnistuivatkin aika hyvin. Vielä pitäisi vaan tilkitä saumat saumausteipillä, jotta olisivat täydellisiä. Myllymuksujen kuivaliinaneuloskin alkoi toimimaan kun pesi 90 asteessa.

Hatut ovat syntyneet todellisesta tarpeesta. Lierihattu oli ensimmäisen hellepäivän pikatikki, kun oli pakko saada lapselle jotain päähän. Kuvassa oleva oli ensimmäinen lajissaan, toteutettu Ottobren nettisivujen kaavalla ja H&M:n kankaasta. Kypärämyssyjä pikkuneiti käyttää aina mennessään  päikkäreille vaunuihin. Koska hän on varsinainen hikiniska, piti näitä tehdä useampia jotta voi välillä pestä. Kaava on oma.

Tarpeesta syntyi myös lyhythihaisia ja -lahkeisia kesäyöpukuja. Niitä kun ei liikaa kaupoista löydä. Kaava Ottobreltä. Myllymuksujen etanakuosia taas tässäkin (pakko koittaa kuluttaa vanhoja kankaita pois jotta saisi ostaa uusia, eikä ne ikinä lopu!).